VILEDA STEAM XXL MOP PLOCHÝ 161010


Žádné hodnocení. Kód: FR299 Produktové číslo: 4023103212145
Výrobce: ViledaVileda
Produkt již není v prodeji
Získejte CashBack na P&G​ produkty!  Více informací

Vztahuje se například na: Gillette, Ariel, Lenor, Jar, Head&Shoulders, Pampers, Old Spice, AmbiPur..

VILEDA STEAM XXL MOP PLOCHÝ 161010

VILEDA STEAM XXL MOP PLOCHÝ 161010

Tento produkt vám efektivně, snadno a důkladně pomůže vyčistit velké plochy vašeho domova, a tím vám poskytne více času na příjemné věci ve vašem životě. Pokud potřebujete vyčistit prostory větší než 100m2, bude tento parní čistič jedním z vašich oblíbeních pomocníků. Extra široká 40 cm hlavice zajišťuje rychlý úklid každé podlahy. Jeho obdélníkový tvar vám pomůže dosáhnout do rohů nebo jiných nepřístupných míst, dokonce i pod nábytek.V mnoha případech nestačí jen stírání, pokud chcete vydezinfikovat své podlahy. Steam XXL mop vám pomůže dosáhnout hygienického čištění ve vaší domácnosti a současně zkrátí váš čas strávený mytím podlah. Jeho vysoká účinnost a hygienická schopnost ničit 99,9% bakterií a choroboplodných zárodků hovoří o nadřazenosti parního čističe XXL nad většinou ostatních čisticích prostředků. Zahřátí trvá jen 15 sekund! Zelená kontrolka LED vám řekne, kdy je zapnuto napájení Steam XXL. Výhodou podlahového parního mopu XXL oproti běžným čističům podlah je skutečnost, že tento produkt funguje zcela bez přidaných chemikálií. Jen pára a je to. Takto garantujeme netoxické a bezemisní čištění ve vaší domácnosti. Pokud máte děti nebo domácí mazlíčky, je to velmi důležitý faktor, který je třeba vzít v úvahu před výběrem mopu. Použitím kobercového nástavce je parní mop schopen osvěžit koberce během několika sekund. Díky variabilnímu nastavení množství páry můžete dokonce regulovat výkon, což vám umožní pracovat i na jakékoli delikátní podlaze. Elektronické zařízení je dodáváno se superabsorpčním návlekem z mikrovláken a obsahuje odměrku na plnění nádržky. Odolný návlek z mikrovláken je opakovaně použitelný a lze jej snadno prát v pračce. Jednoduše jej přidejte k prádlu a vyperte jej až na 60 ° C (bez aviváže). Po delším používání doporučujeme zakoupit novou náhradu na mop v našem eshopu. Kupte si svůj XXL parní mop a zjednodušte si úklid hned teď.

Protože parní mop využívá páru, pro vaše čištění nebudete potřebovat žádné chemikálie. Použitím přírodní páry zůstane prostředí vašeho domova bezpečné a čisté.

Steam XXL je dodáván s extra dlouhým kabelem, který vám umožní dosáhnout na každé místo ve vaší domácnosti. Kabel je dlouhý 7 metrů.

Tento parní čistič lze použít na všechny tvrdé povrchy: koberce, linoleum, parkety a dokonce lze čistit i jemné podlahy.

Specifikace
Délka 1.3 m
Stojí za pozornost
VILEDA STEAM NÁHRADA 2 KS 146576 VILEDA STEAM NÁHRADA 2 KS 146576 Kód: FR275
Připraveno k odeslání
235,00 Kč
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.
 
CHCETE VĚDĚT O NOVINKÁCH A AKCÍCH JAKO PRVNÍ?
Tak neváhejte a přihlaste se k odběru novinek